Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No mooze za jakis czas sie przydadza, na razie jedno niech sie troszke odchowa

O w koncu sie dziewczyny spotkalyscie I jak chlopaki zintegrowani? Rosna ładne chlopaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
To ze ty jestes sexi marzenie to ja wiedzialam odkad sie pierwszy raz spotkalysmy hihi
Siebie nie skomentuje-bo nie wypada hahaha
Chlopaczki tak zintegrowane ze az niewyrazne bo zmeczone ta integracja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A tu razem baje wyciskali heh az tak ze sie Oli zmeczyl i komara ucial hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech sexi mamuśko opowiadasz głupoty hihi mam nadzieje że jak sie spotakmy nastepnym razem to juz Oli bedzie bardziej zainteresowany bajką a nie spaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas od poczatku ciazy myslalam,ze to bedzie dziewczynka i nawet imie POLA po mojej sp.babci juz miala Jak na usg sie dowiedzialam,ze to chlopczyk to sie bardzo mile zdziwilam bo naprawde myslalam,ze nie mam szans na synka Moja mama ma nas trzy cory,ciocia dwie cory,ja dwie cory i myslalam,ze to genowe a tu prosze jaka milusia niespodzianka hehe.Teraz juz wiem jak to miec i corcie i synka-fajne uczucie
No dziewczyny super to Wasze spotkanko Fajnie,ze mozna sie tak spotkac i pogadac w realu A syneczki sa jak z bajeczki Wymiana synkow na raczkach zaowocowala chyba lekka konsternacja obu bo mieli minki jakby mowili COS TU NIE TAK,CO TO ZA KOBITKA MNIE TRZYMA NA REKACH? Narazie widac miedzy nimi niewielka roznice ale z czasem sie zrownaja i beda mykac za pileczka
Moja przyjaciolka tez ma synka i jest miedzy Alankiem a moim Gabrysiem 11 mcy roznicy ale i ta roznice czas zatrze z czasem i tez beda razem mykali po podworku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,codziennie to pozniej. Mam nadzieje,ze Milusi sie szybko pozmienia i mama sie wyspi w koncu Julka wczoraj usnela o 20 i wstala dzisiaj o 8 rano A tez lubila wojowac po nocach.
NANA76,przeczytalam te cale 7 stron. Wszystko wydaje sie bardzo fajne. Polityka podobna co w Norwegii. Calkiem inaczej niz w Polsce. Ale czy lepiej? Hmm... Mam mieszane uczucia. Duzo rzeczy mi sie podoba ale tez sa sprawy ktore ciezko bedzie mi przelknac. A ten synus to faktycznie super niespodzianka Milo jest jak spelniaja sie nasze malrzenia...
Monia, sprawdzalam wczoraj u Julki,ale zadnego zabka nie znalazlam Buuuuuuuu,nie bedzie sukni Musze jeszcze poczekac na tego pierwszego.
marzenie,daris, fajne z Was mamuski I te Wasze chlopaki takie eleganckie Slodziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 TO DOKŁADNIE OBSERWUJ BO SUKIENKA PRZEJDZIE KOŁO NOSA HIHIHI POWAŻNIE JULKA PRZESPAŁA CAŁA NOC rewelacja Oski od 20 do 24 potem co 2 godzin z tego 1 godzine przewył bez powodu a co mu było to nie wiem do teraz miał serenade poprostu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a ja dzis 1 raz w nocy malej dalam tylko jesc z piersi, tak zawsze wieczorem ok 24 jadla piersi troche i butli. No i jakos dala rade. Ale wydaje mi sie ze jak jest na piersi to jest bardzo ospala, ciagle wtedy spi, nie wiem czy to jest normalne. W nocy tez musialam ja obudzis do jedzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,no na razie chyba sie nic nie szykuje. Ale bede codziennie patrzec No to Oski zaszalal w nocy. A z tym placzem,to Julka tez ma czasami tak,ze nie wiem o co chodzi. A przespala cala noc. Tzn,jak sie kladlam,to nakarmilam ja przez sen i potem dopiero nad ranem. Wiec bylo super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
jacie aga pozazdrości czyli Julka powoli zacznie przesypiać całe nocki chyba ze zęby ja z rytmu wybiją a ja chyba przespie cała noc jak Oskar skonczy 18 buhha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok